***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Възпитанието и държанието на депутатите все повече ни отблъскват. Доста изоставаме от Румъния


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 27 януари   

 

Поведението на депутатите, което доста приказва за възпитанието им и за мирогледа им, както и подсказва за това какви персони са отвън пленарната зала и надалеч от камерите, ни кара от ден на ден да съжаляваме, че сме им поверили страната в ръцете; за жалост, също по този начин кара доста хора да „ вдигнат ръце “ от целия политически живот и да се откажат да вземат участие в ръководството на личната си страна – от изборите. 

Ужасната наклонност се подхранва от това държание и от ден на ден ни кара да се съмняваме дали го вършат естествено, тъй като толкоз си могат и това си съставляват в живота или го вършат преднамерено, с цел да ни накарат да се откажем от гласуването. Или и двете?

***

„ Румъния се откъсна много от България. По развиване на стопанската система доближи Гърция, а по приходи и заплати надмина Унгария “.

***

„ Продължаваме промяната " (ПП) и „ Демократична България " (ДБ) ще внесат тъжба в Конституционния съд против промени в Изборния кодекс.

В 14.30 пред постройката на съда те ще създадат изказване кои текстове оспорват.  

***

Високопоставен представител на Европейския съюз сподели през днешния ден, че Русия е извела войната си против Украйна " на различен стадий ", като прави безразборни офанзиви против цивилни и невоенни цели и разкритикува Москва, че е предизвикала неотдавнашните решения на Германия и Съединени американски щати да изпратят съвременни танкове на Украйна, съобщи Асошиейтед прес.

***

" Ситуацията в Русия върви към прелом ", това съобщи някогашният помощник на Владимир Путин Абас Галямов, представен от американската медия " Дейли бийст ".  

Галямов добави: „ Колкото по-дълго продължава войната, толкоз по-ясно става на хората, че тя е безсмислена. Все повече съветски жители започнаха да схващат, че по този начин наречената специфична интервенция на Кремъл е цялостен неуспех. Бойните дейности не дават стремежи резултат “.

***

***

Украинските бойци, чийто аероплан е кацнал през вчерашния ден във военновъздушната база в Кьолн, се чака да стартират тренировки допустимо най-скоро. Обучението им в Германия е част от военната помощ на страната за Киев. Скоро се планува да стартира и образование на бъдещи екипажи на танкове " Леопард " и подобаващ механически личен състав.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР